Pers en media informatie

Schrijf of werk je voor een krant, magazine, website of andere media? Leuk! Wil je aandacht besteden aan ons Wandel Feest Hoeksche Waard? Nog leuker! Stuur ons een mail en we voegen je toe aan onze perslijst!

Wil je ons logo, beeldmateriaal of andere informatie publiceren? Stuur ons altijd voor publicatie een mail.

Kant en klare stukken

Hier staat voor de schrijvende pers een persbericht

Downloads

In de complete PERSKIT kunt u de volgende zaken verwachten. Logo’s (met en zonder datum), afbeeldingen (fotograaf: Casper Streefkerk) en het persbericht.

De initiatiefnemers

Vincent van Heijningen

Vincent van Heijningen (1985, Strijen, nu woonachtig in Mijnsheerenland) heeft veel ervaring met het produceren en organiseren van grootschalige sportevenementen. Zo organiseerde hij onder andere de KLM Urban Trail Series, NK Wielrennen en wandelevenementen als de Rotterdam Night Walk en Scheveningen Light Walk.

Kjeld van Dijk

Kjeld van Dijk (1988, Numansdorp, nu woonachtig in ‘s Gravendeel) is een expert op het gebied van online- en content marketing. On- en offline een expert op targeting. Weet waarschijnlijk al dat je mee wil doen voordat je dat zelf weet. Verder groot liefhebber van natuur en de Hoeksche Waard. 

Erwin Bouman

Erwin Bouman (1986, Numansdorp, nu woonachtig in Rotterdam) is eigenaar van het reclamebureau Vormgeving & Verder en weet als geen ander hoe je ideeën tot leven kunt laten komen met grafische vormgeving. Met veel klanten uit en als vrijwilliger van NSVV is zijn netwerk groot binnen de Hoeksche Waard.